MAS Kamer

Deze gelijkvloerse kamer werd vernoemd naar het MAS, het Museum aan de Stroom. In dit museum ontdek je Antwerpen, de stroom, de haven en de wereld via een permanente collectie en losse exposities. Het magnifieke gebouw zelf is alleen al bezoek waard. Maar geniet ook van een drankje op het museumplein, kuier op de wandelboulevard of tuur in de verte vanop het panoramische dakterras.

Red Star Line Kamer

Deze heerlijke kamer op de eerste verdieping kreeg haar naam door het Red Star Museum. Dit museum neemt je mee doorheen de boeiende geschiedenis van de Red Star Line, die tussen 1873 en 1935 2,6 miljoen reizigers van het oude Europa naar het nieuwe, beloofde land Amerika bracht. Door dit museum te bezoeken beleef je zelf de spannende reis van deze landverhuizers. Geniet ook van het magnifieke uitzicht op Antwerpen en haar stroom vanaf de uitkijktoren.

De Koninck Kamer

Een luxueuze kamer op de tweede verdieping die naar bier vernoemd werd. Dat kan alleen bij ons. Maar het Bolleke De Koninck is dan ook ‘de smaak van ’t Stad’. Licht moutig van smaak met een toets van karamel. Een helder, amberkleurig biertje met een witte schuimkraag. Of zoals de brouwers en kenners het unisono zeggen: ‘Antwerpen in een flesje’
B&B voor genieters
3 ruime kamers, voorzien van alle modern comfort
Boek hier
Bij echte Antwerpenaren
In hartje Antwerpen op wandelafstand van alle places to be
Boek hier
Antwerp For Two
Rustig gelegen aan de autovrije Sint Paulusplaats. Mogelijkheid tot parkeren vlakbij.
Boek hier
Previous
Next
nl_NLDutch