Parkeren

Qpark Handelsbeurs in hartje Antwerpen is perfect gelegen voor een dagje shoppen. De in- en uitgang ligt op slechts honderd meter van het begin van de beroemde winkelstraat De Meir, dus u loopt direct het winkelgebied in. De parkeergarage zelf is voorzien van een lift en is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op 5 minuten stappen van de B&B

Parking GROTE MARKT op de Scheldekaaien, pal tegenover het “Steen” en “onder” de Grote Markt.  Midden in het historisch centrum met zijn talrijke horecagelegenheden en groot cultureel aanbod, maar ook op wandelafstand van het MAS, het Eilandje en het nieuwe Red Star Line museum. Op 5 minuten stappen van de B&B.

Parking Rijnkaai op de Scheldekaaien vlakbij de Waagnatie. Hier kan je voor slechts 6€ parkeren voor een maximale tijd van 24 uur. Dus enkele interessant als je slechts 24 uur parkeert. Nadien geldt het dure langparkeren tarief. Op slechts 5 minuten stappen van de B&B.

Bagage

Toegang tot de B&B

Als je toekomt in Antwerpen kan je eerst je bagage afzetten in de B&B. Om tot vlak bij de deur te rijden moet je Grote Kraaiwijk opgeven in je GPS en dan kom je in een doodlopend steegje waar je kan uitladen Als je voor 14uur (vroegste check-in tijd) toekomt kan je gebruik maken van de bagageruimte. Kijk even rond naar de deur met het bordje “Luggage Room”

Fietsen

Gasten die met de fiets komen kunnen hun fietsen gratis veilig stallen (en opladen) op onze afgesloten binnenplaats. Je kan bij ons ook fijne stadsfietsen huren(15€ per fiets). Onze fietsen (model zonder buis) hebben 3 versnellingen, dikke banden, een handige mand aan het stuur, verlichting en een stevig kettingslot. Om zeker te zijn van de beschikbaarheid, boek je dit best meteen mee op het moment van de reservering.

B&B voor genieters
3 ruime kamers, voorzien van alle modern comfort
Boek hier
Bij echte Antwerpenaren
In hartje Antwerpen op wandelafstand van alle places to be
Boek hier
Antwerp For Two
Rustig gelegen aan de autovrije Sint Paulusplaats. Mogelijkheid tot parkeren vlakbij.
Boek hier
Previous slide
Next slide
nl_NLDutch